Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Fabiosvine.dk

Mail: kontakt@fabiosvine.dk

Telefon: 31649095

Adresse: Bispensgade 6, 9000 Aalborg

CVR: 37178187

Fragt

Fabiosvine tilbyder fri levering ved køb for mindst 1000 kr. inkl. moms eller 12 flasker vin. Ved mindre ordrer tillægges fragtomkostninger fra 49 kr. inkl. Moms. Der er frit valg mellem hele sortimentet på webshoppen. Der leveres kun forsendelser til adresser i Danmark.

Levering

Hvis varen er på lager afsender vi din ordre inden for 48 timer har dermed 2-5 dages levering. Vi sender altid bestillinger i indkommende rækkefølge. Ved udsalg, fødselsdag eller lignende kan der derfor forekomme længere leveringstid. Dette vil blive oplyst på siden. 

Levering anses for sket, når du har fået varen udleveret. Alt efter hvilken levering der vælges kan der gå fra 2-5 dage inden du har varen.  Er du ikke hjemme, anses levering for sket efter at fragtmanden har stillet varen på det af dig anviste sted. Varen leveres i dette tilfælde uden kvittering, og du bærer selv ansvaret for varen. Varen leveres med fragtmand til din hoveddør i gadeplan. Det vil sige, at hvis varen skal leveres til en etageejendom, fragtes varen kun til hoveddøren i gadeplan. Skal varen leveres i et parcelhus, skal adgangsvejen til hoveddøren være flisebelagt.

Fortrydelse

Som udgangspunkt er der ikke fortrydelsesret på fødevarer - herunder vin, øl og spiritus. Hos Fabiosvine kan du dog fortryde dit køb i op til 14 dage efter modtagelse, såfremt flaskerne/produkterne er uåbnede. Vælger du at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk altid at angive ordre- og fakturanummer på pakken og kontakte Fabiosvine på mail inden afsendelse. Vi refunderer beløbet, der modsvarer det antal flasker, vi har modtaget retur. Du kan IKKE fortryde købet ved at nægte at modtage varen. 

Vi refunderer beløbet, der modsvarer det antal flasker, vi har modtaget retur fratrukket en eventuel omkostning til returfragt.
 Returvarer sendes til: Fabiosvine adr: Bispensgade 6, 9000 Aalborg. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. Efterkrav. Ønsker du at returnere skal der inden retur sendes en mail til kontakt@fabiosvine.dk med ønske herom. 

Forsendelsesomkostninger

Vores fragtpris afhænger af den løsning du vælger på sitet og kan også afhænge af  bestillingens størrelse. Vores fragtpris starter på kr. 49 kr.  Det er muligt at vælge imellem at få bestillingen fra vores lager til det aftalte leveringssted, pakken sendt "uden omdeling" eller "med omdeling" og det er også mulighed for at afhente den gratis på vores lager. Der vil altid blive fremsendt et ”Track-and-Trace” nummer, så det er muligt at følge bestillingen fra vores lager til det aftalte leveringssted.

Bestilling og betaling

Alle vores viste priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet. Fabiosvine tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Bestilling

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os. Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag som din ordre er afsendt. Når du handler med Fabiosvine indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse bedes du venligst sende os en mail på  kontakt@fabiosvine.dk

 Betaling Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder. Den mest sikre, og den betalingsform vi anbefaler alle kunder, er at betale med et betalingskort.

Vi accepterer følgende korttyper:

Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Debit,  Maestro

 Online betaling med kort

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt. Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående. Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande. Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb - hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

 

Sammenlign produkter

Der er ingen varer til sammenligning

Back to Top