Zoom

Flere visninger

Forrige Næste

Toscana IGT Belguardo Rosé 2017

Vær den første til at bedømme dette produkt

23

Lagerstatus: På lager

159,00 DKK
  • Køb 6 for 133,16 DKK pr. stk. og spar 17%

Hurtigt overblik

Fabio siger: Hvis du skal vide om en rosé er en god rosé, så blot sammenlign med denne Belguardo Rosé - men jeg er ked af at sige det, der er ikke nogen sammenligning! Det er den bedste rosé jeg nogensinde har smagt.

Denne rosé er en helt fantastisk sommervin som der er nydt rigtig mange flasker af i Enoteca Bonfanti, Fabios familierestaurant i Toscana. Denne vin har Mazzei-familien fremstillet for at vise de gode muligheder Maremma-området har for også at fremstille rosévin af meget høj klasse. Her har vi faktisk at gøre med en rosé med italiensk profil, og ikke den evige efterstræben af et provencalsk udtryk. Det er rosé på den usædvanlige kombination af Sangiovese og Syrah, og det resulterer i raffineret, spicy og forfriskende rosé.
Type:
Rosé
Årgang:
2017
Flaskestørrelse:
75 cl
Producent:
Marchesi Mazzei, Belguardo
Område:
Toscana
Druer:
Sangiovese og Syrah
Passer til:
Sushi, kylling, fisk og skaldyr
Anbefalet temp.:
iskold
Drikkes bedst mellem:
nu og 2020
Alkohol:
13,5%
Smag:
Medium fyldig med friske og florale noter, lidt hvid peber, stikkelsbær og en smule forfriskende eukalyptus.

Detaljer

Denne rosé er en helt fantastisk sommervin, som der er nydt rigtig mange flasker af i Enoteca Bonfanti, Fabios familierestaurant i Toscana. Vinen har Mazzei-familien fremstillet for at vise de gode muligheder Maremma-området også har for at fremstille rosévin af meget høj klasse. Her har vi faktisk at gøre med en rosé med italiensk profil, og ikke den evige efterstræben af et provencalsk udtryk. Det er rosé på den usædvanlige kombination af Sangiovese og Syrah, og det resulterer i raffineret, spicy og forfriskende rosé. Allerede i vinmarken, der er 5 år gammel, begynder arbejdet med roséen. Bladene på vinstokken får lov til at blive hængende for at druerne ikke får for megen sol. Resultatet er, at druerne bevarer megen friskhed og et højere indhold af syre. Den elegante laksefarve kommer af 12 timers maceration med drueskindet. En del af vinen lagres på små franske fade i op til 4 måneder. I smagen fornemmes Mazzei-familiens kompromisløse holdning til kvalitet og vinen må betegnes som medium fyldig, med friske og florale noter, lidt hvid peber, stikkelsbær og en smule forfriskende eukalyptus.

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Toscana IGT Belguardo Rosé 2017

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Pris
Værdi
Sammenlign produkter

Der er ingen varer til sammenligning

Fabio

Back to Top