Zoom

Forrige Næste

Oro del Marzocco Limoncello

Vær den første til at bedømme dette produkt

34

Lagerstatus: På lager

199,00 DKK

Hurtigt overblik

Fabio siger: At drikke Limoncello er ligesom at være midt i en citronplantage, som omfavner dig med en varm duft af citrus.

Limoncello kan serveres som en aperitif mikset med prosecco eller shaket med en smule vodka og soda. Den er også super sammen med en kop friske jordbær.

Alle produkterne fra denne gård er 100% naturlige og laves eksklusivt ved manuelle og næsten artistiske metoder UDEN brug af kemikalier herunder konserveringsmidler mv. Ideologien er at alt hvad man drikker og spiser skal respektere vores velvære. Dette er også grunden til at produktionstiden er lang; ligesom naturens krav.
Type:
Limoncello
Årgang:
Flaskestørrelse:
Producent:
Oro del Marzocco
Område:
Toscana
Druer:
Passer til:
Anbefalet temp.:
iskold
Drikkes bedst mellem:
Alkohol:
27%
Smag:
Citron

Detaljer

Limoncello kan serveres som en aperitif mikset med prosecco eller rystet med en smule vodka og soda. Den er også rigtig god sammen med en kop friske jordbær. Alle produkterne fra denne gård er 100% naturlige og laves eksklusivt ved manuelle og næsten artistiske metoder UDEN brug af kemikalier herunder konserveringsmidler mv. Ideologien er at alt hvad man drikker og spiser skal respektere vores velvære. Dette er også grunden til at produktionstiden er lang; ligesom naturens krav. Den ideelle temperatur at servere denne limoncello er iskold. Produkterne er perfekte som en "after dinner" drink. Og hvis det er muligt vil det være en god ide at servere det i et glas, der har været i fryseren. Limoncello behøver ikke at blive opbevaret på køl, kun efter åbning. Og når den har været åben kan den holde sig nogle få uger.

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Oro del Marzocco Limoncello

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Pris
Værdi
Sammenlign produkter

Der er ingen varer til sammenligning

Fabio

Back to Top