Zoom

Forrige Næste

Podere 414 Morellino di scansano DOCG

30

Lagerstatus: På lager

139,00 DKK
  • Køb 6 for 124,83 DKK pr. stk. og spar 11%

Hurtigt overblik

Fabio siger: "The one and only"
Morellino Podere 414 er den eneste vin, der produceres på gården. Den består af 85% of Sangiovese sammen med Ciliegiolo, en lokal drue fra Maremma teritoriet, som giver en helt unik friskhed til vinen, Alicante som giver et middelhavspræg (krydret og intens) og Colorino druen.
Type:
Rødvin
Årgang:
2016
Flaskestørrelse:
75 cl
Producent:
Podere 414
Område:
Maremma
Druer:
85% of Sangiovese, Ciliegiolo, Alicante og Colorino
Passer til:
Klassiske pastaretter gerne med kød
Anbefalet temp.:
18 grader
Drikkes bedst mellem:
nu og 2025
Alkohol:
15%
Smag:
Bouqueten er præget af moden frugt, suppleret af krydret noter med den helt rigtige træagtige note . Smagen er rund og frisk.

Detaljer

Morellino Podere 414 er den eneste vin, der produceres på gården. Den består af 85% of Sangiovese sammen med Ciliegiolo, en lokal drue fra Maremma teritoriet, som giver en helt unik friskhed til vinen, Alicante som giver et middelhavspræg (krydret og intens) og Colorino druen. Gården består af 22 hektarer kun til økologisk produktion (IT BIO 006 OP.B1105). Farven er intens rubinrød. Bouqueten er præget af moden frugt, suppleret af krydret noter med den helt rigtige træagtige note. Smagen er rund og frisk. Producents mål er at skabe en vin, som adskiller sig fra alle andre og takket være dens særegenheder, harmoni og raffinement, gør den ethvert måltid mere behagelig.

Bedømmelser

Blød, rund og kydret Bedømt af Sofie
Pris
Værdi
Kvalitet
Rigtig dejlig vin. Vi åbnede den kort før vi skulle spise. Vi valgte den til mexicansk og den passede perfekt dertil. (Indsendt den 20/11/2016)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Podere 414 Morellino di scansano DOCG

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Pris
Værdi
Kvalitet
Sammenlign produkter

Der er ingen varer til sammenligning

Fabio

Back to Top