Zoom

Forrige Næste

Castello di Fonterutoli Chianti Classico DOCG 2014

Vær den første til at bedømme dette produkt

16

Lagerstatus: På lager

179,00 DKK
  • Køb 6 for 166,50 DKK pr. stk. og spar 7%

Hurtigt overblik

Fabio siger: Denne vin er "basis" vinen fra Mazzei - men en rigtig god en af slagsen sammenlignet med andre i dens klasse - et virkelig godt valg!
Vinen lagrer ca. 12 måneder i små egetræsfade og min. 6 måneder på flaske inden den frigives til salg. Der er tale om en særdeles perfektionistisk og arketypisk Chianti Classico, velproportioneret, elegant og flotte, klassiske Sangiovese-noter af krydderier og mørke kirsebær. Streng i stilen men smidig og intens. Utrolig velafbalanceret i elementerne frugt, syre og tannin.
Type:
Rødvin
Årgang:
2014
Flaskestørrelse:
75 cl
Producent:
Marchesi Mazzei
Område:
Toscana
Druer:
Sangiovese
Passer til:
Ost, Lam, Vildt og oksekød
Anbefalet temp.:
18 grader
Drikkes bedst mellem:
nu og 2020
Alkohol:
13,5%
Smag:
En utrolig elegant og meget klassisk Chianti Classico med perfektionistisk balance og fine noter af krydderi og mørke kirsebær.

Detaljer

Fonterutoli er en af de absolut bedste gårde i Chianti Classico, hvor der har været dyrket vin siden 1435. Castello di Fonterutoli har valgt at plante vinstokkene tæt og har i dag 6.000 vinstokke pr. ha. Sangiovese-druerne, der anvendes, er en klon af Sangiovese di Toscana. Vinen lagrer ca. 12 måneder i små egetræsfade og min. 6 måneder på flaske inden den frigives til salg. Der er tale om en særdeles perfektionistisk og arketypisk Chianti Classico, velproportioneret, elegant og flotte, klassiske Sangiovese-noter af krydderier og mørke kirsebær. Streng i stilen men smidig og intens. Utrolig velafbalanceret i elementerne frugt, syre og tannin.

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Castello di Fonterutoli Chianti Classico DOCG 2014

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Pris
Værdi
Sammenlign produkter

Der er ingen varer til sammenligning

Fabio

Back to Top